پمپ خانگی تحت فشار

(پمپ تحت فشار خانگی – قیمت پمپ خانگی – لیست قیمت پمپ تقویت فشار خانگی)

درباره پمپ تحت فشار خانگی (تامین فشار) 

پمپ های تحت فشار به پمپ هایی گفته میشوند که جهت افزایش فشار یک سیال درون یک سیکل باز مورد استفاده قرار می گیرند. این پمپ ها دارای طبقه بندی هایه مختلفی در بازار مانند پمپ جتی و بشقابی، پمپ تک پروانه و دو پروانه، پمپ تک فاز و سه فاز و … هستند.در شیوه علمی انتخاب پمپ مبنا هد و دبی کارکرد پمپ می باشد. هد پمپ عبارت است از ارتفاع آبدهی به متر یا فوت و دبی عبارت است از میزان آبدهی پمپ به ذواحد لیتر در دقیقه، لیتر در ساعت و یا گالن در دقیقه. انتخاب مناسب پمپ نیاز مند این دو مبحث همراه با شرایط کارکر د پمپ و برق مصرفی می باشد. برای مثال پمپ های کشاورزی برای مصرف خانگی مناسب نیستند زیرا اغلب دارای هد کم و دبی بالا هستند.پس از انتخاب  پمپ مناسب جهت نصب آن به سه صورت می توان عمل کرد: استفاده از منبع تحت فشار دیافرگمی همراه با پرشر سوئیچ و گیج و پنج راهی، استفاده از دستگاه ست کنترل یا اتوماتیک پمپ و در نهایت استفاده از تابلو برق جهت پمپ های سه فاز و اینورتر دار همراه با PLC. پمپ ها دارای دور مختلف بوده و هر چه پمپ دور بالاتری داشته باشد، صدای آن بیشتر خواهد بود. جهت انتقال مایعات داغ و یا خورنده باید از پمپ های با پروانه برنجی یا برنزی استفاده نمود و پمپ های تمام استیل نیز مصارف خاصی را شامل می شوند.

پمپ خانگی
پمپ آب خانگی، جهت افزایش فشار آب خانه، ساختمان، آپارتمان و ویلا ها به کار می رود.
متراژ واحد، تعداد شیر ها و همچنین تعداد طبقات عواملی هستند که در انتخاب پمپ خانگی موثر می باشند. پمپ با مخازن انبساط یا پمپ با کلید اتوماتیک و یا بوستر پمپ از انواع پمپ خانگی هستند که با توجه به موارد مذکور، یکی از آنها برای ساختمان و یا خانه مورد نظر انتخاب می شود.

انواع پمپ آب خانگی

  • بوستر پمپ خانگی
  • پمپ جتی خانگی
  • پمپ سانتریفیوژ خانگی
  • پمپ بشقابی خانگی
  • پمپ خانگی با مخزن انبساط
  • پمپ خانگی با کلید اتوماتیک

راهنمای انتخاب پمپ آب خانگی

عوامل متعددی در انتخاب پمپ آب خانگی موثر می باشند که در زیر به آنها اشاره می کنیم
متراژ واحد
تعداد طبقات آپارتمان
میزان مصرف آب
تعداد شیر آب
انتخاب صحیح موتور پمپ آب خانگی یا الکتروپمپ خانگی جهت تقویت فشار آب کاملا مشکل مصرف کننده را برطرف می نماید.

پمپ خانگی بی صدا یا پمپ خانگی کم صدا

واژه ای غلط یا حربه ای برای عوام فریبی، تمامی پمپ های حال حاضر بازار دارای صدا هستند و این اصطلاح مرسوم در بازار کاملا اشتباه می باشد، اصطلاح پمپ آب خانگی بی صدا فقط برای عوام فریبی و سوء استفاده می باشد. درنتیجه کلیه پمپ های موجود در بازار ایران دارای صدا بوده ولی بسته به نوع و مدل و برند آن پمپ، میزان صدا متفاوت می باشد.

 

کاربرد پمپ آب خانگی

افزایس فشار آب ساختمان و آپارتمان
تقویت فشار آب خانگی

تنظیم پمپ خانگی
الکتروپمپ های آب خانگی دو دسته می باشند:
 الکتروپمپ های افزایش فشار آب: الکتروموتور پمپ ۳۰۰۰ دور
الکتروپمپ های آب در گردش سیرکولاتور یا پمپ های برگشت آب گرم :الکتروموتور پمپ ۱۵۰۰ دور، برای به گرداندن آب گرم در یک مدار بسته مثل شوفاژخانه ها
هرچه دور الکتروموتور بیشتر، میزان فشار و صدای تولیدی بیشتر می باشد.
جهت اتوماتیک کردن پمپ افزایش فشار از سه روش استفاده می شود.
۱٫ استفاده از تابلو فرمان برای پمپ سه فاز احیانا اینورتر
۲٫ استفاده از ست کنترل یا کلید دیجیتال
۳٫ استفاده از منبع تحت فشار

پمپ خانگی با مخازن انبساط
در پمپ خانگی با مخزن انبساط، تعداد دفعات سرویس کردن و کنترل آن بیشتر از دیگر مدل ها می باشد. در این نوع پمپ اندازه منبع انبساط بستگی مستقیم به اندازه آب مصرفی دارد. از اجزا این پمپ می توان به پنج راهی و کلید اتوماتیک، درجه و منبع انبساط اشاره نمود.

پمپ خانگی با کلید اتوماتیک
پمپ خانگی با کلید اتوماتیک نسبت به پمپ خانگی با منبع انبساط نسبتا هزینه کمتری دارد ولی برای استفاده از این نوع پمپ باید میزان باز و بسته شدن شیر را مد نظر قرار داد چون در هر دور باز و بسته شدن شیر کلید اتوماتیک استارت زده و پمپ شروع به کار می کند لذا در مورادی که میزان مصرف بیشتر است باید از این نوع پمپ صرفنظر نمود.

بوستر پمپ خانگی
بوستر پمپ خانگی به دلیل هزینه نگهداری کم و با صرفه بودن، دارای جایگاه مهمی در صنعت بوده و در نتیجه در اکثر مجتمع های مسکونی و مراکز بزرگ تفریحی، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد.
از اجزاء تشکیل دهنده بوستر پمپ خانگی می توان به الکترو پمپ، فشار سنج، تابلو کنترل، اینورتور و غیره اشاره نمود.

نکات پس از خرید پمپ آب خانگی 
– جهت افزایش طول عمر پمپ آب خود تلاش نمایید منبع دیافراگمی با حجم بالاتر تهیه نمایید.
– وزن لوله ها را مهار نمایید و توجه نمایید که پمپ زمینی به عنوان تکیه گاه وزن لوله های سیستم لوله کشی در معرض فشار نباشد.
– مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان: اتصال پمپ به انشعاب اصلی آب شهری غیر مجاز است، بنابراین برای نصب پمپ باید از لوله اصلی آب شهری جدا شده و در محلی غیر از آن و توسط شیر یکطرفه به سیستم آب شهری اتصال یابد.

سایر موضوعات مرتبط با پمپ آب خانگی

  1. پمپ آب خانگی پنتاکس
  2. راهنمای انتخاب پمپ آب خانگی
  3. پمپ آب خانگی
  4. آشنایی با انواع پمپ آب خانگی
  5. بهترین و ساده ترین روش انتخاب پمپ آب خانگی
  6. پمپ آب کارواش خانگی
  7. آشنایی با پمپ آب فشار قوی خانگی